Σχετικά με εμάς
Gialeli Anna Annigi

To brand ΑnNiGi δημιουργήθηκε το 2018 από την Άννα Γιαλελή, μία σύγχρονη γυναίκα, που είναι ταυτόχρονα σύζυγος και εργαζόμενη μητέρα, ενώ παρουσιάζει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα σε διάφορους τομείς.

Στην απαιτητική της καθημερινότητα και ως γυναίκα που αγαπά και σέβεται τον εαυτό της η Άννα Γιαλελή ήθελε να είναι πάντα καλοντυμένη διαλέγοντας κομψά και λειτουργικά ρούχα αλλά με ένα twist, γεγονός που δυσκόλευε την ανεύρεση του σωστού outfit για αυτή. Οπότε, αποφάσισε να φτιάξει τη δική της ιδανική ready-to-wear συλλογή AnNiGi.

Συνοδοιπόρος σε αυτή την προσπάθεια της Άννας στάθηκε από την πρώτη στιγμή η φίλη της Νίκη Τσαλίκη, σημερινή Creative Consultant του brand AnNiGi, με την οποία μοιράζονταν πάντα το ίδιο πάθος για τα ρούχα και την αισθητική.

Έτσι γεννήθηκε η εταιρία AnNiGi, η οποία στην ουσία αποτελεί την ιδανική ντουλάπα της Άννας Γιαλελή που περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με διαχρονικά key-pieces. Χαρακτηριστική των ενδυμάτων AnNiGi είναι η κομψότητα που διαθέτει έναν ανατρεπτικό sexy υπαινιγμό, δίνοντας συνήθως έμφαση στα πόδια ή την πλάτη.

Τα ρούχα AnNiGi ξεχωρίζουν για το εξαιρετικό fitting και την τέλεια ραφή τους και δημιουργούνται από φίνα υφάσματα που έρχονται κυρίως από την Ιταλία, την Γαλλία και την Ισπανία. Η Άννα έχει επιλέξει να διατηρεί την παραγωγή των AnNiGi σε περιορισμένα κομμάτια, ώστε να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε λεπτομέρεια, ενώ έχει πλαισιώσει την ομάδα της αποκλειστικά με ένα ελληνικό team με μακρόχρονη εμπειρία στην υψηλή ραπτική που, όπως λέει χαρακτηριστικά, «είναι όλοι εξίσου τελειομανείς με εμένα».