Με μεσογειακό στοιχείο η νέα S/S 19 συλλογή

Η συλλογή AnNiGi Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 αντλεί την έμπνευσή της από τη γραφική Πύλο, όπου και βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Άννας Γιαλελή.

Με έντονο το μεσογειακό στοιχείο η καλοκαιρινή συλλογή AnNiGi 2019 αποπνέει άρωμα και χρώματα από τα παρτέρια των παραδοσιακών σπιτιών, τα οποία αποτυπώνονται σε υπέροχα custom-made prints που ντύνουν ρομαντικά φορέματα, πολυτελή καφτάνια, σορτς και τοπ. Αποχρώσεις της ώχρας αγκαλιάζουν φορέματα κατάλληλα να φορεθούν σχεδόν σε κάθε περίσταση, λευκές δημιουργίες λάμπουν σαν ασβεστωμένα σοκάκια, ενώ το αγαπημένο χρώμα της Άννας Γιαλελή, το μαύρο, ακτινοβολεί σαν τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό.

Η συλλογή AnNiGi SS19 περιλαμβάνει ρούχα ιδιαίτερα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα με κομψές λεπτομέρειες, αποκαλυπτικά στοιχεία που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας και ποικιλία πατρόν, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε γυναίκας. Από το γραφείο μέχρι τις ανέμελες βόλτες στα νησιά και από τα beach parties ως τις απαιτητικές βραδινές εμφανίσεις, οι δημιουργίες AnNiGi αποτελούν το μπαλαντέρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Πηγή: Vicky’s Style